17 oktobris, 2011

2. un 3. ciemošanās diena

Laikam esmu tiešām ļoti uzticīgs bloga rakstītājs, jo pat tagad, kad esmu ūbernenormāli pārgurusi, tik un tā saņemos, lai uzrakstītu, ko esam sadarījušas pa šīm pēdējām 2 dienām.
Vakar ar Madaru un mammu krustām šķērsām izstaigājām centru. Atradām Kopenhāgenas "sirdi", kas ir uz visām pastartītēm un ceļojumu grāmatās. Tās ir krāsainās mājiņas gar kanālmalu. Tik tiešām ļoti skaisti. Ilgi meklējot, atradām kuģīti, kas izvedā pa nozīmīgākajām apskates vietām. Diemžēl, manuprāt, diezgan liela izgāšanās, jo pirmkārt 30 min nogaidījām līdz sāksies ekskursija, tad atsalām, dabūjām ūdeni sejā un neko nesapratām no gides...precīzāk - nedzirdējām! Es vienkārši nenormāli atsalu!!! Un slaveno nāriņu, kas ir novietota in the middle of nowhere, redzējām tikai no pakaļas. Plānā ir rītdien aizbraukt un apskatīt viņu no priekšas.
Vakarā, pārgurušas no staigāšanas, noskatījāmies filmu un devāmies pie miera. Bija ļoti vēls. Nabaga Uģis gulēja uz cietas grīdas, es uz mīksta, bet īsa ādas dīvāna, taču manas divas dāmas mūsu gultā.

Šī diena tika pavadīta superduper ideāli. Cēlāmies agri, lai jau 11:30 varētu nonākt Tivoli. Tivoli ir pasaules slavens un apskatītākais, apmeklētākais atrakciju parks/vieta Dānijā. Šim parkam ir trīs sezonas: vasaras; Halloween; Ziemassvētku. Tagad tur ir Halloween sezona, kas priecēja ļoti daudz cilvēkus. Viss bija tik skaisti izrotāts, pārdomāts...vienkārši super kolosāla atmosfēra. Taču pats labākais bija atrakcijas. Es esmu savā dzīvē pabijusi tiešām krutos atrakciju parkos, bet šis pārsita visus. Tik bailīgus un trakus karuseļus nebiju nekad dzīvē mēģinājusi. Visbailīgākais un vienkārši psihākais bija lidmašīna, kas nežēlīgā ātrumā riņķoja 360 grādos. Galvenais, kamēr gaidījām rindā uz to nāves braucienu, dzirdējām aiz mums stāvam latviešus. Tā, ka letiņi ir diezgan crazy tauta, jo uz to normāls cilvēks neparakstītos. Tā kā zināju, ka to nav iespējams aprakstīt - mēģināju nofilmēt. Tā nu, lūk, linki tiem, kam interesē:

Diena tika pavadīta ideāli. Mēs visas 3 esam ļoti apmierinātas un adrenalīna pārpildītas. Mēs izbraucām visus karuseļus, noskatījāmies šovus, garšīgi paēdām, utt. Starpcitu mums pie biļetām, uzdāvināja klāt kuponus, par kuriem varējām dabūt dažādus gardumus gandrīz 30Ls vērtībā. Paēdām katra hotdogu, saldējumu un padzērām limonādes PAR BRĪVU! Starpcitu, arī laikapstākļi mūs aplaimoja, jo diena bija tiešām skaista. No parka izgājām plkst.21:45...jā, mēs tajā pavadījām gandrīz 10h. Varat iedomāties, cik pārgurušas esam!!! So, goodnight!

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru