09 oktobris, 2011

Ciemošanās

Kā jau būsiet pamanījuši, es te mazliet esmu pamainījusi kārtību, kā tikt klāt manam blogam. Tas nav tāpēc, ka būtu kļuvusi iedomīga vai kā tamlīdzīgi, bet gan vienkārši tāpēc, ka sapratu - šeit rakstu pārāk personisku informāciju, lai dalītos ar to tik atklāti. Katrā ziņā, ja tagad lasi šo ierakstu, tad esi izigurējis/usi, kā tikt šeit pie lasīšanas :) Prieciņš!

Uģim kopš ceturdienas bija brīvs no darba. Tikai šodien aizčāpoja un pameta mani atkal vienu. Bet tā kā biju diezgan pametusi mācības novārtā, labi vien ir, ka viņam šodien jāstrādā, jo man vismaz bija laiks ar sevi. Godīgi sakot, nesanāca īpaši neko izdarīt, jo ir ļoti grūti saņemties. Šodien vēl domāju iziet cauri mazliet Danish Business Law, bet diezvai, kas liels sanāks :( Apsolu saņemties rīt!

Šo brīvdienu lielākais notikums bija ciemošanās pie Agneses un Maksima. Maksims ir tas Vaļera draugs, ko pieminēju vienā no saviem iepriekšējiem ierakstiem. Tas ar kuru runāju, kad viņš bija atnācis pie Vaļera. Bijām pie viņiem ciemos, jo Taņa bija sarunājusi, ka viņi mums var palīdzēt ar CPR, bet šie īsti nemaz par to neko nezināja. Katrā ziņā ļoti jauks pāris. Agnese ir latviešu meitene, apmēram 25-27 gadus veca. Ļoti daudz interesantas lietas pastāstīja, ko varēšu turpmāk izmantot. Pastāstīja arī, kur varēšu mammuku izvedāt, kad viņa atbrauks.
Paēdām vakariņas, pasēdējām, parunājām un ieguvām jaunus draugus ar kuriem noteikti uzturēsim kontaktus. Vienīgais, kas mazliet, bet pavisam mazliet samulsināja, bija lūgšana pirms vakariņām. Tā bija pāris sekundes gara, ar mazliet humoriņu, bet tomēr lūgšana. Lai nu kā, mums nekas netika uzspiests vai bāzts galvā. Par Dievu,vai baznīcu vispār netika pārspriests ne vārds, tā ka viss ir čikiniekā.

Katrā ziņā par CPR sāku satraukties aiz vien vairāk, un esmu nolēmusi, ka, ja līdz šī mēneša beigām neko neizdomāsim - maksāsim tam Vaļeram tos papildus 100Ls katru mēnesi, jo mums īsti nav izejas. Meklēt jaunu dzīvesvietu jau var, bet izmaksas var būt pārāk lielas, ko pamatā veidotu depozīts un mēbeles. Tā mums ir tik milzīga problēma šobrīd, ka nāk vai raudiens :( Bet tas ir jānokārto pēc iespējas ātrāk, jo bez CPR varam te uzturēties tikai 3 mēnešus!

Labi, šis bija īsais update par to, kas notiek manā dzīvē. Vēl viena nedēļa skolā un tad jau brīvlaiks klāt. Īstenībā 4 dienas, jo piektdiena man ir brīva!!! Un sestdien jau mammuks ar māsu būs šeit pie manis. Nevaru sagaidīt :)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru